2012 12 Dec

SJ..here we go again

Skrivet av Arkiverat i Blandat

Men vad är det för fel på SJ och dess ledning? Är dom helt inkompetenta?

Läser i dagens nätupplaga av DN att SJ backat om biljetter ombord. Så nu kan även fortsättningsvis köpa biljetter ombord.
Kan i och för sig förstå att SJ vill att folk ska köpa sin biljett i förväg och det är väl det dom flesta gör. Men om man nu klivit på tåget utan biljett, vilket är möjligt till skillnad från flyg, så ska man väl kunna lösa en biljett på plats. En lite extra avgift så tror jag att de flesta köper sin biljett innan. Så har man ombordförsäljningen som en nödlösning så att säga. Konduktören måste ju ändå gå igenom hela tåget för att kolla biljetter så om han tar betalt för några på tåget kan det väl inte vara ett problem.

Det känns som SJ och dess ledning har en förmåga att skjuta från höften och man missar tavlan gång på gång. Nu backade man. Men hade man inte kunna tänka efter före?

Sen har vi detta med att man ställer in tåg inför kommande storhelg för att köra underhåll på tåg…Hur tänkte man där? Hur många tåg kommer man verkligen kunna underhålla när det är STORHELG? Antagligen inte så många för även SJs tågreperatörer lär ju vara lediga.
Tycker det luktar dålig planering.

Vilken tur att mamma kommer till oss så vi behöver inte resa någonstans med SJ. Sjuka Järnvägar…

Inga kommentarer

Trackback URI | Comments RSS

Lämna en kommentar

Pencils